Ruh Sağlığı ve Kişisel Gelişim Grup Eğitimleri

Kurumsal Çalışmalarda Eğitim

Kurumsal Çalışmalarda Eğitim

Torbalı Ticaret Odasına Kayıtlı Firma ve İşletmelere İndirim

Ben ve Biz, Hepimiz Diyebilmek.

Kurum/Firma ve İş Yerlerinde Eğitim Çalışmaları

Ege Kişisel Gelişim Merkezi Torbalı’da profesyonel destek çalışmaları kapsamında birey-aile ve grup çalışmaları yürütmektedir. Yaşam Koçluğu, Kurum içi eğitim, akademik başarı koçluğu, aile ilişkileri rehberliği çerçevesinde kurumlarda, işyerlerinde ve okullarda seminer, panel, konferans ve grup eğitimleri gerçekleştirmektedir.

Konu: Kurum/Firma/İşyeri’ne Özel Etkin İletişim ve Motivasyon Eğitim Çalışmaları

Amaç: Alanınızda çalışan personelinizin verimlilik, motivasyon, etkin iletişim ve olumlu sosyal etkileşim konularında kendi tutumlarını gözden geçirmelerini sağlamak amaçlanmıştır.

Ayrıca; stres yönetimi, zamanı ve mekânı verimli kullanma, kriz çözme konularında var olan donanımlarını gözden geçirip geliştirmelerini sağlamak çalışmada temel amaçtır.

İşyeri/işletmede Yapılacak Eğitim Çalışmaları İçerik Başlıkları Örnekleri

İş Yerinde Etkin İletişim ve Gelişim
Stres Yönetimi
Takım Ruhu ve Sinerji
Problem Çözme Teknikleri
Kişisel Gelişim ve İş Hayatı
Zaman Yönetimi
Etkili Liderlik
Profesyonel Tutum ve İmaj
İş Olgusu, Motivasyon
Diğer (işbirliği ile planlanacak özel konu)

Kazanımlar: Aynı iş ortamını paylaşmakta olan çalışanlarınızın yaşadıkları süreci farklı bakış açılarıyla gözden geçirmeleri, kaynaşma, motivasyon, kişisel yaratıcılık ve spontanlık gibi önemli kazanımlar elde etmeleri hedeflenmiştir. İş barışı ve iş verimi önemli bir kazanımdır.

Sertifika: Çalışma sonunda katılımcılara Kigeder (Kişisel Gelişim Derneği)katılım sertifikası verilecektir. Kurumların yapacağı eğitimleri belgelendirmeleri nitelik ve vergi indiriminden yararlanmak açısından önemlidir.

Çalışanlarının gelişimini sertifikalandırmaları ve donanımını cv’lerinde gösterebilmeleri kurum içi gelişimlerinde yararlanabilmeleri açısından değerli bir kazançtır
.
Torbalı Ticaret Odası’na bağlı kuruluş ve işletmelerde; kuruma özel eğitim ve seminerler işyeri/firma işbirliği ile planlanmakta ve eğitim ücretinde % 20 indirim uygulanmaktadır.
Torbalı Ticaret Odası üyeleri ve aileleri bireysel çalışmalardan da % 15 indirimli olarak yararlanabilmektedir.

Yukarıda kısaca değinilen konularda bağlantı ve işbirliği için iletişim kategorisine bakınız.

Share this article!

Speak Your Mind

*

css.php